Az Olimp Garlicin extra magas koncentrációban és illatanyagoktól teljesen megtisztítva tartalmazza a fokhagyma legértékesebb hatóanyagát! Több száz éve használják meghűléses, reumás megbetegedéseknél, hagyományosan értisztító/értágító, antibakteriális és nyákoldó hatású vegyület!
A legtöbben tisztában vagyunk a fokhagyma jótékony hatásaival, de nem szeretnénk kirekesztődni a társaságból a kellemetlen szaghatás miatt – kivéve, ha az egy vámpírokhoz szóló vacsorameghívás! A megoldás az Olimp Garlicin, mely teljesen szagmentesen tartalmazza fokhagyma legértékesebb anyagát: az allicint! Rendkívül magas koncentrációjának köszönhetően a piac egyik legjobb hatóanyag tartalommal bíró kivonata!
Az allicin nagy segítséget jelenthet a tüdő bakteriális megbetegedéseinél, mivel egyrészt a bomlásterméke a tüdőn keresztül ürül, így a kórokozóknak kellemetlen környezetet teremt, másrészt hatékony nyákoldó, így az irritáló, vagy gyulladást okozó lerakódásoktól is segít megszabadulni.
Leginkább az antibakteriális, gombaölő hatása miatt használták már az ősidők óta. Rendkívül sikeresen bizonyított a hugyúti, emésztőrendszeri paraziták, vagy helicobacter pylori és szájűri fertőzések esetén is, így gyakorta használták például penész, vagy candida gomba fertőzése esetén is! A vírusok ellen is hatékonynak bizonyult, mivel a fokhagyma összetevői serkentik az immunrendszer működését, így testünk gyorsabban képes leküzdeni például az influenzafertőzést is.
A fokhagyma továbbá a szívünk és a teljes érrendszerünk számára hasznos vegyületeket is tartalmaz – mindezt több szempontból is képes elérni. Az egyik az erős antioxidáns hatása, mely a normál öregedéssel, vagy a terhelés hatására jelentkező oxidatív stresszt segít közömbösíteni. Másrészt hatóanyagai nagymértékben fokozzák a „rossz” koleszterinek lebontását, így jelentősen csökkentik az érelmeszesedésből adódó érszűkület kialakulásának esélyét. További segítség, hogy értágító hatásának köszönhetően gyorsul a véráram, növekszik a vérerek áteresztő képessége és még kisebb lesz az érelzáródás esélye és mérséklődik a magas vérnyomás! Ezen tulajdonságai miatt hatékonyan csökkenti a szívinfarktus és az agyi stroke kockázatát! A „vérzsír” feldolgozásának köszönhetően javul az anyagcsere és a zsír is jóval kisebb mértékben képes lerakódni!
A kórokozók elleni harcon túl emésztőrendszerünk számára azért is hasznos, mivel fokozza az epe és más emésztőenzimek termelődését, így a tápcsatornánkba került tápanyagok (egyben a zsírok) lebomlása is nagymértékben javul. Az emésztőrendszer (illetve emiatt a teljes szervezet) számtalan problémája a különböző lerakódásokból ered, így az emésztés javítása és a lerakódások fokozatos eltávolítása kulcsfontosságú! Egyben a májunkat is tisztítja, ami ugyancsak a méregtelenítő hatás egyik alapja, mivel májunk a szervezetünk egyik legfontosabb szűrője – az évek során szinte felfoghatatlan mennyiségű szennyeződést kell kiszűrnie, így bármilyen segítséget megérdemel!
Az Olimp Garlicin rendkívül magas dózisban és koncentrációban tartalmazza a fokhagyma leghasznosabb hatóanyagait extra mennyiségű – 4.000mcg! – allicinnel!
Kiszerelés:
- 30 kapszula
Javasolt használat:
- Napi 1 kapszula étkezés után bő folyadékkal fogyasztva.
Összetevők:
Táplálkozás információ | 1 kapszula |
Szagtalan fokhagyma kivonat (2% allicin) | 200 mg |
ebből: | |
Allicin | 4000 μg |
Tioszulfinát | 7000 μg |
Alliin | 7000 μg |
Gamma-glutamilcisztein | 7600 μg |