A tejsavófehérje izolátumok a tejsavófehérjék legtisztább formái közé tartoznak, továbbá a tejsavófehérje izolátumok magasabb fehérjetartalommal rendelkeznek, mint a tejsavófehérje koncentrátumok.
Termékeink laktáz enzim hozzáadásával készülnek, amely segít a laktóz lebontásában. A keverék elkészítése után kérjük, várjon legalább 15 percet, hogy az enzim aktiválódhasson. A termékünk csak megfelelő hígítás mellett minősül teljesen laktózmentesnek. Az izolátumok esetében ez azt jelenti, hogy 25 gramm terméket oldjon fel 850 milliliter laktózmentes folyadékban. A proteinek esetében pedig 30 gramm terméket 1450 milliliter laktózmentes folyadékban. Ebben a hígításban a termékünk laktóztartalma a késztermékben kisebb, mint 0,1 mg/100g.
A megfelelő mennyiségű és minőségi fehérjebevitel elengedhetetlen a regenerálódáshoz és az izomépítéshez, de sok más egyéb pozitív élettani hatása van a fehérjének a szervezetre nézve.
- A fehérje egyensúlyban tartja a vér Ph-értékét.
- A fehérje Energiaforrásként szolgál, ha nincs elérhető szénhidrát (pl. fogyókúra)
- A fehérje részt vesz a hormonképzésben és a hormonszint fenntartásában
- A fehérje hozzájárul a szervezet immunrendszerének megfelelő működéséhez
- A fehérje hozzájárul a szervezet folyadék egyensúlyának fenntartásához