Fehérje Palacsinta - Bio kókuszliszttel
A Marathontime PROTEIN PANCAKE magas fehérjetartalmú, tápanyagdús, egyszerűen, gyorsan elkészíthető választás mellyel diéta mellett sem kell lemondanod a desszertről. Több forrásból származó (tejsavó, kazein, tojás), magas minőségű gyors és lassú felszívódású fehérjéket tartalmaz. Ebből a mennyiségből 2 palacsinta készíthető. A fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.
Felhasználási javaslat:
Keverjen össze egy adag, 50 g Protein Pancake port 150-200 ml tejjel vagy vízzel. Az így elkészült tésztát közepesen forró tapadásmentes serpenyőben, kevés zsiradékon, oldalanként közel két perc alatt süsse aranybarnára.
TÁPÉRTÉK | 100 G-BAN | EGY ADAGBAN (50 G) | *RI% / 50 G |
Energia | 1432 kJ/341 kcal | 716 kJ/ 170 kcal | 8% |
Zsír | 1,9 g | 0,9 g | 1% |
-amelyből telített zsírsav | 0,9 g | 0,4 g | 2% |
Szénhidrát | 28 g | 14 g | 5% |
-amelyből cukrok | 2 g | 1 g | 1% |
Fehérje | 50 g | 25 g | 50% |
Só | 0,52 g | 0,26 g | 4% |
*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
**NRV: napi referencia beviteli egység felnőttek számára.
Összetevők:
tejsavófehérje koncentrátum (TEJből, emulgeálószer: napraforgólecitin), rizsliszt, kálcium-kazeinát (TEJből, emulgeálószer: napraforgólecitin), TOJÁSfehérje por, organikus kókuszliszt, maltodextrin, sűrítőanyag (xantángumi), emulgeálószer (napraforgólecitin), aroma (vanília), édesítőszer (szukralóz), só, béta-galaktozidáz.
Figyelmeztetés:
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Allergén információ:
tej, szója, tojás, hal és földimogyoró összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Tárolás: Száraz és napfénytől mentes helyen, közvetlen hőtől távol tartandó.
tejsavófehérje koncentrátum (TEJBŐL, emulgeálószer: napraforgó lecitin), rizsliszt, kalcium-kazeinát (TEJből, emulgeálószer: napraforgó lecitin), tojásfehérje por, bio kókuszliszt, maltodextrin, sűrítőanyag (xantángumi), emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanília), édesítőszer (szukralóz), só, béta-galaktozidáz.