ACTIVLAB - RICE CARBS - 1000 G
Rizslisztből származó összetett szénhidrátok forrása, krémes desszertként való elkészítésre. A szénhidrátok hozzájárulnak a normál izomműködés helyreállításához erősen intenzív és/vagy hosszan tartó fizikai edzés után, ami izomfáradtsághoz és a vázizomzat glikogénraktárainak kimerüléséhez vezet.
FITT PONTOK ÉRTÉKE (csak regisztrált vásárlóknak): 61
Sikeres feliratkozás
A megerősítéshez kattintson az e-mailben kapott hivatkozásra.
RÉSZLETES TERMÉKLEÍRÁS:
Rizslisztből származó összetett szénhidrátok forrása, krémes desszertként való elkészítésre.
A szénhidrátok hozzájárulnak a normál izomműködés helyreállításához erősen intenzív és/vagy hosszan tartó fizikai edzés után, ami izomfáradtsághoz és a vázizomzat glikogénraktárainak kimerüléséhez vezet. A jótékony hatás minden forrásból származó szénhidrát fogyasztásával érhető el, összesen 4 g/ttkg bevitel mellett, adagokban, az első 4 órán belül, de legkésőbb 6 órán belül, erősen intenzív és/vagy hosszan tartó kezelést követően. izomfáradtsághoz és a vázizomzat glikogénraktárainak kimerüléséhez vezető fizikai gyakorlatok.
Adagolás javaslat: Öntsön 200 ml forró, de nem forrásban lévő vizet egy csészébe vagy tálba, adjon hozzá 1 lapos gombóc (30 g) port, és keverje meg egy kanállal. A csomagolás egy mérőkanalat tartalmaz. A változatos és kiegyensúlyozott étrend a jó egészség előfeltétele. Természetben előforduló cukrokat tartalmaz.
ÖSSZETEVŐK:
VANÍLIA ÍZ:
rizsliszt 98%, vaníliapor, aromák, édesítőszerek: aceszulfám K és szukralóz, színezék: karotinok.
EPER ÍZ:
rizsliszt 96%, sűrített eperlé porban, savanyúságot szabályozó anyag – citromsav, aromák, édesítőszerek: aceszulfám K és szukralóz, szín: céklavörös.
BANÁN ÍZ:
rizsliszt 98%, szárított banánpüré, aromák, édesítőszerek: aceszulfám K és szukralóz, színezék: karotinok.
NATUR ÍZ:
rizsliszt 100%.
TEJCSOKOLÁDÉ ÍZ:
rizsliszt 92%, kakaó, só, sovány tejpor, édesítőszerek: aceszulfám K és szukralóz.
ALMA ÉS FAHÉJ ÍZ:
rizsliszt 96%, őrölt fahéj, almapor, aroma, édesítőszerek: aceszulfám K és szukralóz, savanyúságot szabályozó anyag – citromsav, színezék: karotinok.